Een woning om te kiezen

Maak een keuze uit de diverse woningtypen. Elk type kunt u met een breed aantal opties geheel naar eigen wens samenstellen. Voor iedere woning staat de beleving van het landschap centraal.

Type A - Licht, ruim en zicht op het water

De keuze van een kavel bepaalt in zekere zin de indeling van de villa. Bij type A zit de entree aan de lange buitenzijde. Dit is de meest optimale plek vanaf de toegang tot het perceel vanaf de openbare weg. De ruime hal geeft toegang tot het toilet, een wasruimte en de masterbedroom met aangrenzende badkamer. Maar ook tot de enorme living, met als beloning, een overweldigend uitzicht over het water. Kenmerkend is de vide, waardoor u vanaf de overloop op de verdieping, de woonkamer kunt overzien. Natuurlijk zijn er op dit niveau nog twee slaapkamers,een royale badkamer en een tweede toilet te vinden.

Type B - Imponerend en terras gericht

Precies in het hart van de villa zit de entree van type B. Daardoor is deze villa uitermate geschikt voor plaatsing op meerdere kavels. De ruime hal geeft toegang tot het toilet, een wasruimte en de masterbedroom met aangrenzende badkamer. Vanuit de imponerende living stapt u zo uw terras op. Vanaf uw bank in de woonkamer ervaart u de enorme hoogte als u door de vide naar boven kijkt. Op de verdieping vindt u nog twee slaapkamers, een riante badkamer en een tweede toilet.

Type C - Riant en smaakvol

Type C is qua opbouw de gespiegelde variant van type A. Ook hier bepaalt de vorm van de kavel de positie van de entree. Toch heeft deze villa aan de buitenzijde een geheel eigen karakter. Dit komt door de smaakvolle combinatie van een donkere baksteen en dakpan. Ook bij deze villa geeft de riante hal toegang tot het toilet, de wasruimte en de masterbedroom met aangelegen badkamer. Naast de gulle living met vide vindt u op de tweede woonlaag nog eens twee extra slaapkamers, een grote badkamer en een tweede toilet.

Type D - Royaal en lekker eigenwijs

De indeling van type D is een gespiegelde variant van type B. Met de toegang exact in het hart is deze villa uiterst geschikt is voor plaatsing op meerdere kavels. De ruime hal geeft toegang tot het toilet, een wasruimte en de masterbedroom met aangrenzende badkamer. De royale leefkeuken biedt plaats aan een lange eettafel voor tenminste acht personen. Kijkend vanuit de woonkamer door de vide naar boven, ervaart u de enorme hoogte. De verdieping beschikt over nog eens twee slaapkamers, een riante badkamer en een tweede toilet.

Type E - Compact en slim ingedeeld

De indeling van type E is meer in de breedte gericht. Toch is het woonprogramma gelijk aan de andere typen. Door de slimme indeling lijkt deze villa compacter, waardoor meer ruimte overblijft voor de tuin. De ruime entree geeft  enerzijds toegang tot het toilet en de masterbedroom met aangrenzende badkamer. Anderzijds tot een separate berging/wasruimte. Vanuit de lichte leefkeuken kijkt u door de vide naar de entresol. De verdieping herbergt, naast de riante badkamer en het tweede toilet, maar liefst drie slaapkamers.

Type F - Wonen over de volle breedte

Deze in de breedte gerichte villa, type F, is de gespiegelde versie van type E. Echter aan de buitenzijde lijkt dit een compleet andere villa. De kleurkeuze van de baksteen en/of dakpan is dus beeldbepalend voor de uitstraling. Ook hier
weer de ruime entree die toegang biedt tot de separate berging/wasruimte alsmede tot het toilet en de masterbedroom met badkamer-en-suite. Vanuit de lichte leefkeuken heeft u zicht op de verrassende entresol. De verdieping beschikt naast een riante badkamer, een het tweede toilet en drie slaapkamers.